Rejsen tager os 50 år
tilbage i tiden…

Historien starter mere end 50 år tilbage i tiden: en garage og en mand med en mission om at skabe mening gennem smukt design.

En drøm blev en forretningsidé. Og idéen blev en forretning. Sådan begyndte Frank Kerdil sin rejse ind i en verden af kunst og design. Mere specifikt: plakatdesign. Det har taget ham fra en gammel garage i Odense på Fyn, til verdens største udstillinger og messer.

Folk siger ofte: “Man skal kravle, før man kan gå”. Jeg kravlede bare meget, meget lang tid, for at kommer hertil. Nu er Vi her – Lad os gøre en forskel.”

En dansk designer-duo
bestående af far og søn

Buyarto er nemlig ikke Frank alene. Buyarto er grundlagt af Frank Kerdil og Sebastian Kerdil: en dansk duo, der bringer fans tættere på kunst og design, ved at skabe unikke plakater.

Sebastian, har arbejdet som Art Director i mere end 25 år, hvoraf de sidste 12 år er som ejer af skerdil.com.

Hans ekspertise inden for design og marketing kombineret med Franks erfaring er rygraden i Buyarto.

At skabe er at være

I dag giver teknologien os heldigvis værktøjer til at producere og sende plakater over hele kloden. Hvilket giver den unikke mulighed for at bringe fans nærmere kunsten. Og omvendt.

Nogle vil kalde det vi laver fan-art, hvilket rammer ganske godt. Vi ser det også som vores unikke mulighed for skabe glæde i folks liv.

Tænke ud af boksen.
Bogstaveligt talt.

Vi er på en mission for at bygge bro mellem fans og kunst, uanset om det er inden for sport, kultur, musik osv.

Gennem design ønsker vi at forbinde mennesker. Gennem design ønsker vi at gøre indflydelse. Lad os komme tilbage til arbejdet.

Fun fact: Frank’s første plakat skildrede det berømte danske band, Brøderne Olsen, Jørgen Olsen og Niels Olsen.

Dette var tilbage i 1970’erne.